produits hydrofuges et oléofugesImperméabilisation et anti graffiti
fr  gb  us  es  de  it ru  gr

 cn  pt  hu

ProtectGuard Color

Επίχρισμα υδρόφυγο- ελαιόφυγο, ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΡΥΠΩΝ :
ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΕΙ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ ΤΑ ΠΟΡΩΔΗ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Το ProtectGuard Color, όπως και το ProtectGuard πρoστατεύει τις πορώδεις επιφάνειες. Προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία και εμποδίζει τις βασικές αιτίες φθοράς, διείσδυση νερού, ελαίων, ατμοσφαιρική ρύπανση, γκράφιτι, ρύποι κάθε τύπου, ενώ προσθέτει χρώμα στην επιφάνεια. Έτσι εξασφαλίζεται η διάρκεια ζωής των επιφανειών. Το ProtectGuard COLOR δεν είναι βαφή, αλλά προστατευτικό επίχρισμα σε υγρή φάση, κατάλληλο για μπετόν (ακόμη και νωπό σκυρόδεμα με υψηλό pH) ή μεταλλικά επιχρίσματα. Το ημιδιάφανο προϊόν διατηρεί τη μεταλλική υφή του υλικού, στο οποίο εφαρμόζεται. Το τελικό χρώμα εξαρτάται από το χρώμα του βερνικιού και της επιφάνειας. Το ProtectGuard COLOR μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να χρωματίσει ή να δώσει ομοιόμορφη εμφάνιση στις επιφάνειες. Είναι μη φιλμογενές προϊόν που συμβάλλει στη διατήρηση της αεροπερατότητας και υδρατμοπερατότητας της επιφάνειας, προσφέροντας εξαιρετική αντοχή ενάντια στην παλαίωση και στην υπεριώδη ακτινοβολία.

Ένα προϊόν, δύο χρήσεις :
 1. Δώστε ομοιόμορφη εμφάνιση στην επι−
  φάνεια.
Το ProtectGuard COLOR δίνει ομοιόμορφη εμφάνιση στις κάθετες επιφάνειες. Είναι ιδανικό για εφαρμογή σε πορώδεις επιφάνειες από μπετόν, επιχρίσματα ασβέστη, φυσική ή τεχνητή πέτρα. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε νωπό σκυρόδεμα ή σε παλαιές κατασκευές (χάρη στην αντοχή του σε αλκαλικά περιβάλλοντα). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις κάθετες επιφάνειες, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
 1. Δώστε χρώμα στο περιβάλλον σας

Το ProtectGuard Color είναι προϊόν διακόσμησης που χρωματίζει χωρίς να αλλοιώνει τη δομή ή τη μεταλλική υφή της επιφάνειας. Διατίθεται σε 50 αποχρώσεις έτοιμες προς χρήση, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να επιλέξετε το σωστό χρώμα και τον βαθμό αδιαφάνειας, ανάλογα με την κατάσταση της επιφάνειας και το αποτέλεσμα που θέλετε να επιτύχετε (διόρθωση, διακόσμηση ή ανακαίνιση). Το ευρύ χρωματολόγιο δίνει στο ProtectGuard Color τη δυνατότητα να “παίζει” με ειδικά εφέ ή με φινιρίσματα ματ ακόμη και μεταλλικά με αποχρώσεις χρυσό, ασημί και μπρονζέ. Μπορείτε επίσης να φτιάξετε το χρώμα που θέλετε, στο εργαστήριο ή στον χώρο των εργασιών, επιλέγοντας από μία γκάμα 2200 χρωμάτων της RAL Design.

color samples

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Εφαρμόζεται σε κάθετες και οριζόντιες επιφάνειες, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
 • Εμποδίζει τη διείσδυση νερού και λιπαρών υγρών.
 • Κατά των κηλίδων, των ρύπων. Αντικολλητικό : περιορίζει την εναπόθεση ατμοσφαιρικών ρύπων.
 • Προστατευτικό συντηρητικό εμποτισμού που διατηρεί τη μεταλλική όψη της επιφάνειας.
 • Μη φιλμογενές προϊόν, η επιφάνεια παραμένει αεροπερατή και υδρατμοπερατή.
 • Περιορίζει την ανάπτυξη βρύων και λειχήνων.
 • Εμποδίζει τις φθορές που οφείλονται στον κύκλο ψύξης/απόψυξης και είναι ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία.

ΚΑΛΥΨΗ ΑΝΑ ΛΙΤΡΟ

Για ένα λίτρο: 8 - 12 m²
Δίνονται ενδεικτικές μέσες τιμές,
καθώς η κατανάλωση του προϊό−
ντος ποικίλλει ανάλογα με την
πορώδη επιφάνεια.

ΧΡΗΣΗ

 • Χρωματίζει με τη μέθοδο του εμποτισμού, δίνοντας ένα ημιδιάφανο αποτέλεσμα: το τελικό χρώμα εξαρτάται από το αρχικό χρώμα της επιφάνειας.
 • Πριν την εφαρμογή κάνετε πάντα δοκιμή του προϊόντος σε κάποιο ελάχιστα ορατό σημείο της επιφάνειας.
 • Ανακινήστε καλά το δοχείο πριν τη χρήση.
 • Οι συνθήκες εφαρμογής και προετοιμασίας των επιφανειών πρέπει να είναι σύμφωνες με το πρότυπο DTU 59.1. Η επιφάνεια θα πρέπει να είναι καθαρή από λίπη και στεγνή (συνιστάται η χρήση του DecapSols Guard). Σε περίπτωση παλιάς επιφάνειας ή εμφάνισης εξανθήσεων στην επιφάνεια του υλικού, συνιίσταται συμπληρωματικός καθαρισμός με DecapSolsPlus Guard.
 •  • Για καλύτερο έλεγχο και εξασφάλιση του αποτελέσματος, εφαρμόστε το ProtectGuard COLOR κατά προτίμηση με τη βοήθεια ψεκαστήρα τύπου HVLP χαμηλής πίεσης. Το ProtectGuard COLOR μπορεί επίσης να εφαρμοστεί με πινέλο ή ρολό για ακρυλικά.
 • Εφαρμογή με HVLP.
  Περάστε 2 στρώματα με ελάχιστη ποσότητα σε όλη την επιφάνεια με το πιστόλι ψεκασμού από απόσταση 30/40 cm από την επιφάνεια. Επαναλάβετε 2 φορές την εφαρμογή με μεγαλύτερη ποσότητα, περιμένοντας 15 λεπτά ανάμεσα σε κάθε πέρασμα για να στεγνώσει το προϊόν. Εφαρμόστε χωρίς να χρησιμοποιήσετε υπερβολική ποσότητα προϊόντος.
 • Εφαρμογή με πινέλο και ρολό.
  Περάστε 2 στρώματα με πινέλο, απλώνοντας καλά το προϊόν στην επιφάνεια και αποφεύγοντας να χρησιμοποιήσετε υπερβολική ποσότητα. Σε περίπτωση που το πινέλο αφήνει ίχνη, χρησιμοποιήστε το ρολό για ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Περιμένετε 15 λεπτά ανάμεσα σε κάθε πέρασμα για να στεγνώσει το προϊόν.
 • Στεγνώνει πλήρως σε : 24 ώρες. • Βέλτιστο αποτέλεσμα: μετά από 7 ημέρες.
 • Ο καθαρισμός του εξοπλισμού γίνεται απλά με νερό. Συνιστούμε την εφαρμογή του προϊόντος από επαγγελματία.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Cans : 1, 5, 10 L.
Certifié Eco Produit

Σέβεται τον άνθρωπο και το περιβάλλον

Για να αποκτήσετε το τεχνικό φυλλάδιο επικοινωνήστε μαζί μας με την φόρμα επικοινωνίας και μην ξεχάσετε να συμπληρώσετε όλα τα κενά.


ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ    >>>ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Για να δείτε τις αναφορές μας, πιέστε : αναφορές
Make a simulation to obtain the requested quantity of products litres by choosing a product, the kind of material to be treated and by defining the number of square metres of the surface area to be treated.

Τα έγγραφα και οι φωτογραφίες δεν είναι συμβατικές .
Δεν είμαστε υπεύθυνοι για την κακή χρήση των προϊόντων μας.
Είναι απαραίτητο να προχωρήσετε σε δοκιμαστικές ενέργειες.

Guard Industrie SAS 1 300 000 Euros 7 rue Gutenberg 93108 - MONTREUIL CEDEX - FRANCE
Tel : +33 (0)1 55 86 17 60 - Fax. +33 (0)1 48 58 16 89

copyright ©guardindustrie.com - tous droits réservés